LactoMASS premium – concentrat lactic prod. Moldova

LactoMASS premium – concentrat lactic prod. Moldova

Înlocuitor de lapte: LactoMASS premium – Concentrat lactic

Efectul aplicării:

Compoziția concentratului lactic „LactoMASS premium” este selectat în așa fel, în care proteine, grăsimi și carbohidrați sunt în corelație perfectă între ele,, avînd un efect pozitiv asupra digestibilității produsului. De asemenea „LactoMASS premium” este bine echilibrat în vitamine, minerale, și aminoacizi și este un înlocuitor complet al lapte natural, care contribuie la dezvoltarea corespunzătoare a bovinelor tinere în sezonul de hranire cu lapte.

Prezența zerului în compoziția concentratul lactic „LactoMASS premium”, creează condiții favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor acidofile și a lactoflorei. Bacteriile Acidofile sintezează de-a lungul vieții sale vitaminele grupului B, Lactobacteriile fermentează lactoza în acid lactic, reducând pH-ul stomacului, ce ajută la creșterea rezistenței organismului la bacterii intestinale patogene, reducând creșterea lor, și controlînd microflora tractului gastrointestinal.

Instrucțiune de utilizare:

Se recomandă, pentru obținerea produsului final 1 kg pulbere „LactoMASS premium” la 8-10 litri de apă. Pentru pregătirea concentratului lactic, se toarnă jumătate din volumul necesar de apă curată la o temperatură 50-60 grade Celsius. Apoi se toarnă cantitatea necesară de praf concentratului lactic „LactoMASS premium” și se amestecă bine. Adăugați restul de apă și imediat puteti incepe utilizarea, amestecul fiind la o temperatură de aproximativ 38-40 grade Celsius. În faza de tranziție la concentratul lactic „LactoMASS premium”, este recomandat să nu se amestece înlocuitor de lapte praf si lapte integral , doar se alterneaza unul cu altul. Concentrat lactic „LactoMASS premium” este potrivit pentru alimentarea în sisteme automatizate și prin găleți.

Compoziția biochimică:

Umiditate, nu mai 6,0%
Proteină crudă, nu mai puțin 22,00%
Grăsime crudă, nu mai puțin 16,00%
Carbohidrati, nu mai puțin 55,0%
Lactoză 44,0%

Conținut în 1 kg produsului, nu mai puțin:

Vitamine Macroelemente
A (retinol) 50000 UI Ca (calciu 10,0 g
D3 (colecalciferol) 9000 UI P (fosfor) 9,0 g
E (tocoferol) 50,0 mg Na (sodiu) 6,0 g
C (acid ascorbic) 125,0 mg Mg (magneziu) 30,0 mg
B1 (tiamină) 17,0 mg
B2 (riboflavină) 10,0 mg
B3 (acid pantotenic) 20,0 mg Microelemente
B6 (piridoxină) 20,0 mg Fe (fier) 100,0 mg
B12 (ciancobalamină) 35,0 mg Cu (cupru 15,0 mg
Mn (mangan) 30,0 mg
Aminoacizii Se (seleniu) 0,4 mg
Lizină 16,0 g Zn (zinc) 30,0 mg
Metionină 4,0 g Co (cobalt) 3,0 mg
Treonină 9,0 g J (iod) 1,0 mg

Ambalare: saci din polipropilen cu sticker intern.

Termenul de pastrare: 6 luni la temperatura 0 pîna 20 grade Celsius și o umiditate relativă 85%. A se păstra într-un loc uscat, în pungi închise ermetic, evitați pătrunderea umezelii.

Aceste informații se bazează pe datele reale disponibile, furnizate de către producător France-Cristal SRL, și, în măsura în care ne-am cunoscut, Este corectă și completă. Cu toate acestea, toate informațiile nu pot considerate ca fiind garantate.

Substitut pentru făina de pește AminoPRO 70 made in Italy

Substitut pentru făina de pește AminoPRO 70 made in Italy

De înaltă calitate, produs profesional cu conținut ridicat de proteine 70%. proteină vysokousvaivaemu Din cauza și de aminoacizi pentru a alege echilibrul corect:, Acest produs poate înlocui cu ușurință făină de pește premium, prețul care este, în general foarte mare. De obicei atunci când se utilizează făină de pește în etapa finală de îngrășare, animalele de carne pot fi schimbate palatabilitatea, și își pierd beneficiile lor gastronomice. AminoPRO 70 Ea nu influențează gustul de carne sau de ouă, acesta poate fi utilizat de-a lungul hrănirea și pentru a asigura, astfel, performanțe maxime și productivitate.

Ideal pentru creștere:

 • păsări
 • porci
 • pește
 • aprilie

indicatori de calitate

indicatori de calitate

MiProtein-75 concentraț proteica, etc. st Moldova

MiProtein-75 concentraț proteica, etc. st Moldova

„MiProtein 75 concentrat proteic” – Acest concentrat proteic de origine bacteriană, cu aromă atractivă, biodisponibilitate ridicată și un profil excelent de aminoacizi.

„MiProtein 75 concentraț proteica „este un produs secundar al fermentația acidului glutamic, efectuate de tulpini de bacterii glutamicum Corynebacterium, în plus echilibrat de aminoacizi de bază și stabilizat pentru depozitare lungă.

DESCRIERE:

Cererea globala puternica pentru proteine, surse de alimentare cu digestibilitate ridicată și o valoare nutritivă ridicată, o nevoie urgentă de a găsi înlocuitori pentru produsele proteice de origine animală, precum și costul ridicat al materiilor prime vegetale, au fost principalii factori pentru studiul de produse alternative de proteine ​​pentru a înlocui sursele tradiționale de alimentare cu proteine, cum ar fi pește și făină de oase, soia, mazăre, proteine ​​de cartofi, etc..

„MiProtein 75 proteica concentraț „este un excelent alimentare cu materie primă, pentru toate tipurile de animale domestice și păsări. Formula sa speciala contribuie la asigurarea animalelor, proteine ​​cu digestibilitate ridicată și biodisponibilitate.

„MiProtein 75 proteica concentraț „este o alternativă valoroasă la proteinele de origine animală (în special de pește, și din carne și oase) și o proteină de complement mare de materii prime de origine vegetală.

„MiProtein 75 proteica concentraț „se caracterizează printr-o palatabilitate foarte mare, digestibilitate și biodisponibilitate, și amino excelent profil al acidului.

Pentru animale și păsări, MiProtein 75 De asemenea, este o sursa excelenta de proteine, în primele etape ale vieții (de pre-start și de pornire). Datorită nivelului ridicat de proteine, MiProtein 75 un complement perfect pentru a alimenta cu privire la nivelul de proteină. crește în mod semnificativ atractivitatea produselor alimentare, din cauza conținutului de fibre scăzut, conținut redus de cenușă și o lipsă totală de nutrienți anti.

„MiProtein 75 concentraț proteica „are un excelent profil de aminoacizi, în special, are o concentrație foarte ridicată de aminoacizi lizină și metionină.

„MiProtein 75 concentraț proteica „nu are anti-nutrienți, care vă permite să utilizați produsul, fără teama de a depăși doza, chiar și atunci când două sau triplu norme de intrare în exces.

Din cauza prețului scăzut „MiProtein 75 concentraț proteica „poate reduce semnificativ costurile de preparare a hranei pentru animale rețete de calitate pentru toate tipurile de păsări de curte și animale, în nevoie de de mare de proteine.

DESCRIERE:

 • palatabilitate de mare
 • digestibilitate ridicată și biodisponibilitate (> 90%)
 • profil excelent de aminoacizi
 • Absența anti-nutrienți

BENEFICII CHEIE:

– Păsări și porci:

 • substitut ideal pentru făină de pește, mazăre și cartofi de proteine, concentrat de proteine ​​din soia în primele stadii ale vieții (de pre-start și de pornire).
 • O creștere semnificativă a atractivității furajelor
 • Declinul percepuți în costul formulărilor pentru hrana animalelor
 • conținut foarte scăzut de fibre și cenușă

– rumegătoarele:

 • Creșterea activității microbiene a rumenului
 • Creșterea în creștere în greutate și producția de lapte
 • Creșterea calități gustative alimentare

– pește:

 • substitut ideal pentru făină de pește și alte surse de proteine ​​scumpe
 • Declinul percepuți în costul formulărilor pentru hrana animalelor
 • Creșterea calități gustative alimentare

doza recomandată:

pasăre - 2-8%

Purceii înțărcare - 2-6%

pește - 4-7%

Alimente Pet - 4-7%

rumegătoare 300-500 g / obiectiv. / UST.

УПАКОВКА:

pungi din polipropilena - 25 kg

VALABILITATE:

1 an

RECOMANDĂRI PENTRU DEPOZITARE:

A se păstra într-un loc uscat, poziție închisă și rece. Evitați expunerea prelungită la soare, în vreme caldă. nu udă. Când utilizați nu lăsați ambalajul deschis pentru o lungă perioadă de timp.

Aceste informații se bazează pe datele reale disponibile, furnizate de către producător France-Cristal SRL, și, în măsura în care ne-am cunoscut, Este corectă și completă. Cu toate acestea, toate informațiile nu pot considerate ca fiind garantate.

Inlocuitor de lapte praf LACTOMEL, Olanda

Inlocuitor de lapte praf LACTOMEL, Olanda

Lactomel производства Schils Голландия – un produs de mare este special conceput pentru a fi utilizate în hrana pentru porci și purcei înțărcați. Nivelurile ridicate de lactoză face posibilă pentru a acoperi complet nevoia de zi cu zi pentru ea la purcei, face înțărcarea și crește în mod semnificativ performanța la înțărcare. Cuprins în produs, proteină ușor de digerat și o compoziție de acid amino bun, să promoveze creșterea masei musculare în această perioadă sensibilă.

normele de intrare recomandate – de la 3 pîna 20% din greutatea furajului.

LactoMASS standart – concentrat lactic prod. Moldova

LactoMASS standart – concentrat lactic prod. Moldova

Înlocuitor de lapte,
concentrat lactic, degresat LactoMASS Standart, este fabricat din materiale de calitate înaltă , surse de proteine ​​vegetale și animale, cu adăugarea de complex de aminoacizi , vitamine și minerale.

LactoMASS standart este destinat pentru utilizare în hrana animalelor ca sursă de proteină cu digestibilitatea înaltă și aminoacizi. Adăugarea produsului nostru îmbunătățește siguranța animalelor, crește semnificativ câștigul mediu zilnic și îmbunătățește gustul hranei pentru animale.

Produsul poate fi utilizat în furajele prestarter de asemenea în furaje a perioadei de starter, creștere și, până la perioada de finisare. Produsul este natural și nu are nici o perioadă de așteptare înainte de sacrificare.

Rata de încludere al LactoMASS standard determinată pe baza parametrilor nutritive necesare pentru fiecare tip de animal sau pasăre, în vedere de vârstă și greutate.

Exemple de rata de încludere:

 • pentru păsări de curte – 5-8%
 • pentru porci – 10- 0%
 • pentru bovine – 5-10%
 • pentru ovine – 5-10%

din greutatea furajului (uscat, lichid, semilichid)

proteină brută 35-36% Vitamine  
grăsime brută 3-4% A 7500 UI
carbohidrați 51% B1 8 mg
inclusiv lactoză 27% B2 16 mg
fibră brută 3% B6 15 mg
umiditate 8-9% B12 20 g
    C 31 mg
Macroelemente   D3 3000 UI
Ca 0,9% E 70 mg
P 1,5% K3 8 mg
Na 1,0% Fe 130 mg / kg
CI 1,5% Cu 10 mg / kg
K 1,1% Se 0,3 mg / kg
Aminoacizii
Lizină 2,88mg / kg Treonină 1,58mg / kg
Metionină + serina 1,4 mg / kg Triptofan 0,6mg / kg

Ambalare: saci din polipropilen cu sticker intern.

Termenul de pastrare: 6 luni la temperatura 0 pîna 20 grade Celsius și o umiditate relativă 85%. A se păstra într-un loc uscat, în pungi închise ermetic, evitați pătrunderea umezelii.

Aceste informații se bazează pe datele reale disponibile, furnizate de către producător France-Cristal SRL, și, cunoștințele noastre, Este corectă și completă. Cu toate acestea, toate informațiile nu pot fi considerate ca fiind garantate.

Shrot de soia, România

Shrot de soia, România

11.7 Lei

Srot de soia tostirovannoj de furaje. nivelul de proteină brută de cel puțin 42%.

Această componentă flux este un produs de soia după extracția uleiului vegetal, cu un tratament suplimentar de umiditate termic.

ca regulă generală, întreprinderile din prelucrarea semințelor de soia, Metoda utilizată de extracție directă din separarea preliminară a mantalei de soia.

Făină de soia este recomandabil să se utilizeze ca parte a furajelor pentru animale domestice și păsări de tot felul. Cei mai mari producători de făină de soia sunt SUA, Brazilia, China și Argentina, ele reprezintă 3/4 producția anuală mondială. totuși, în cazul în care SUA și China este fabricat în principal, prin ele însele și consumă masă, că Brazilia și Argentina sunt cei mai mari exportatori de ei, furnizarea 2/3 exporturile mondiale, iar cota Argentinei este 40 %. Principalii cumpărători de făină de soia sunt țările din Europa și Asia de Sud-Est.

Făină de soia se obține din semințe, extracția petrolului și a trecut pe benzină, apoi tratat. Există două tipuri de făină de soia - de obicei (cotiledon soia, benzină extras, Acest lucru a fost aburit pentru a îndepărta solventul, și apoi s-au uscat) și tostirovannoj (masă convențională modificată, supuse prelucrării suplimentare umedă termic). Schroth se face sub formă de granule sau împrăștierea de culoare galben deschis până la gri deschis. Prelucrare umedă TEPLOVAYA pozvolyaet inaktivirovaty antitripsina (inhibitor de tripsină - enzimă descompune proteinele în procesul digestiv), ureaze, și genisteina - izoflavone, având activitate estrogenică. masa Tostirovannoj folosite pentru animale cu adevărat (monogastrichnыm) stomac – porcine și păsări de curte. rumegătoare (vaci și altele), caracterizat printr-un sistem digestiv complex poate fi alimentat netostirovannym Schrott, antitripsina și pentru că ureazei nu afectează procesul de digestie.

Rezultatele studiului furnizate de producător

Rezultatele studiului de catre un laborator independent în Franța ARTEMIS

Celulele de sânge – sânge uscat

Celulele de sânge – sânge uscat

Acest medicament este un produs de prelucrare a sângelui prin porc uscare prin uscare cu tambur. Produsul este complet sigur și permis pentru utilizarea în produsele alimentare pentru animale de companie (câini, pisici) în Uniunea Europeană. de sânge uscat are un nivel ridicat de proteine ​​animale (87-92%). Acest produs are digestibilitate ridicată, Are un miros caracteristic și gust specific, dar dimensiunea sa de cereale este ușor să-l amestece în compoziția furajelor pentru diferite animale și păsări.

Certificatul va fi disponibil în curând.

Link la articol despre tipurile de sânge uscat

Amestec proteic de pește Super FeedMix Polonia

Amestec proteic de pește Super FeedMix Polonia

Făină de pește - furajarea, produs prin uscarea și măcinarea deșeurilor de pește, mamifere marine, crustacee, și deșeuri, obținute prin tăierea și prelucrarea produselor marine.

făină de pește - o sursă de proteine ​​animale de înaltă calitate. făină de pește conține proteine ​​de cantitate mare de aminoacizi esențiali: metionină, lizină, treonină și triptofan. Făină de pește conține o mulțime de grăsime, bogat în acizi grași esențiali. Compoziția din făină de pește include un număr mare de substanțe minerale într-o formă convenabilă pentru consumul animal, inclusiv fosfor, calciu, fier, și vitamine, inclusiv colină, biotină, ciancobalamină, vitamina A și vitamina D. (materiale Wikipedia)

făină de pește este utilizat în principal pentru producerea de hrană pentru pești, și porci, păsări și alte animale de fermă.

Suplimente Proteice

Suplimente Proteice

Shrot de soia, România detaliu
Amestec proteic din pește, Polonia detaliu
MiProtein-75 concentraț proteica, etc. st Moldova detaliu
MiProtein-67 concentraț proteica, etc. st Moldova detaliu
Concentrat proteic AminoPro-70 fabricate in Italia detaliu
LactoMASS lapte concentrat premium etc. Moldova detaliu
LactoMASS concentrat de lapte Standart, etc. Moldova detaliu
Inlocuitor de lapte praf LACTOMEL, Olanda detaliu
Celulele de sânge (sânge uscat) Romania detaliu