MiProtein-75 concentraț proteica, etc. st Moldova

MiProtein-75 concentraț proteica, etc. st Moldova

„MiProtein 75 concentrat proteic” – Acest concentrat proteic de origine bacteriană, cu aromă atractivă, biodisponibilitate ridicată și un profil excelent de aminoacizi.

„MiProtein 75 concentraț proteica „este un produs secundar al fermentația acidului glutamic, efectuate de tulpini de bacterii glutamicum Corynebacterium, în plus echilibrat de aminoacizi de bază și stabilizat pentru depozitare lungă.

DESCRIERE:

Cererea globala puternica pentru proteine, surse de alimentare cu digestibilitate ridicată și o valoare nutritivă ridicată, o nevoie urgentă de a găsi înlocuitori pentru produsele proteice de origine animală, precum și costul ridicat al materiilor prime vegetale, au fost principalii factori pentru studiul de produse alternative de proteine ​​pentru a înlocui sursele tradiționale de alimentare cu proteine, cum ar fi pește și făină de oase, soia, mazăre, proteine ​​de cartofi, etc..

„MiProtein 75 proteica concentraț „este un excelent alimentare cu materie primă, pentru toate tipurile de animale domestice și păsări. Formula sa speciala contribuie la asigurarea animalelor, proteine ​​cu digestibilitate ridicată și biodisponibilitate.

„MiProtein 75 proteica concentraț „este o alternativă valoroasă la proteinele de origine animală (în special de pește, și din carne și oase) și o proteină de complement mare de materii prime de origine vegetală.

„MiProtein 75 proteica concentraț „se caracterizează printr-o palatabilitate foarte mare, digestibilitate și biodisponibilitate, și amino excelent profil al acidului.

Pentru animale și păsări, MiProtein 75 De asemenea, este o sursa excelenta de proteine, în primele etape ale vieții (de pre-start și de pornire). Datorită nivelului ridicat de proteine, MiProtein 75 un complement perfect pentru a alimenta cu privire la nivelul de proteină. crește în mod semnificativ atractivitatea produselor alimentare, din cauza conținutului de fibre scăzut, conținut redus de cenușă și o lipsă totală de nutrienți anti.

„MiProtein 75 concentraț proteica „are un excelent profil de aminoacizi, în special, are o concentrație foarte ridicată de aminoacizi lizină și metionină.

„MiProtein 75 concentraț proteica „nu are anti-nutrienți, care vă permite să utilizați produsul, fără teama de a depăși doza, chiar și atunci când două sau triplu norme de intrare în exces.

Din cauza prețului scăzut „MiProtein 75 concentraț proteica „poate reduce semnificativ costurile de preparare a hranei pentru animale rețete de calitate pentru toate tipurile de păsări de curte și animale, în nevoie de de mare de proteine.

DESCRIERE:

 • palatabilitate de mare
 • digestibilitate ridicată și biodisponibilitate (> 90%)
 • profil excelent de aminoacizi
 • Absența anti-nutrienți

BENEFICII CHEIE:

– Păsări și porci:

 • substitut ideal pentru făină de pește, mazăre și cartofi de proteine, concentrat de proteine ​​din soia în primele stadii ale vieții (de pre-start și de pornire).
 • O creștere semnificativă a atractivității furajelor
 • Declinul percepuți în costul formulărilor pentru hrana animalelor
 • conținut foarte scăzut de fibre și cenușă

– rumegătoarele:

 • Creșterea activității microbiene a rumenului
 • Creșterea în creștere în greutate și producția de lapte
 • Creșterea calități gustative alimentare

– pește:

 • substitut ideal pentru făină de pește și alte surse de proteine ​​scumpe
 • Declinul percepuți în costul formulărilor pentru hrana animalelor
 • Creșterea calități gustative alimentare

doza recomandată:

pasăre - 2-8%

Purceii înțărcare - 2-6%

pește - 4-7%

Alimente Pet - 4-7%

rumegătoare 300-500 g / obiectiv. / UST.

УПАКОВКА:

pungi din polipropilena - 25 kg

VALABILITATE:

1 an

RECOMANDĂRI PENTRU DEPOZITARE:

A se păstra într-un loc uscat, poziție închisă și rece. Evitați expunerea prelungită la soare, în vreme caldă. nu udă. Când utilizați nu lăsați ambalajul deschis pentru o lungă perioadă de timp.

Aceste informații se bazează pe datele reale disponibile, furnizate de către producător France-Cristal SRL, și, în măsura în care ne-am cunoscut, Este corectă și completă. Cu toate acestea, toate informațiile nu pot considerate ca fiind garantate.