Shrot de soia, România

Shrot de soia, România

11.7 Lei

Srot de soia tostirovannoj de furaje. nivelul de proteină brută de cel puțin 42%.

Această componentă flux este un produs de soia după extracția uleiului vegetal, cu un tratament suplimentar de umiditate termic.

ca regulă generală, întreprinderile din prelucrarea semințelor de soia, Metoda utilizată de extracție directă din separarea preliminară a mantalei de soia.

Făină de soia este recomandabil să se utilizeze ca parte a furajelor pentru animale domestice și păsări de tot felul. Cei mai mari producători de făină de soia sunt SUA, Brazilia, China și Argentina, ele reprezintă 3/4 producția anuală mondială. totuși, în cazul în care SUA și China este fabricat în principal, prin ele însele și consumă masă, că Brazilia și Argentina sunt cei mai mari exportatori de ei, furnizarea 2/3 exporturile mondiale, iar cota Argentinei este 40 %. Principalii cumpărători de făină de soia sunt țările din Europa și Asia de Sud-Est.

Făină de soia se obține din semințe, extracția petrolului și a trecut pe benzină, apoi tratat. Există două tipuri de făină de soia - de obicei (cotiledon soia, benzină extras, Acest lucru a fost aburit pentru a îndepărta solventul, și apoi s-au uscat) și tostirovannoj (masă convențională modificată, supuse prelucrării suplimentare umedă termic). Schroth se face sub formă de granule sau împrăștierea de culoare galben deschis până la gri deschis. Prelucrare umedă TEPLOVAYA pozvolyaet inaktivirovaty antitripsina (inhibitor de tripsină - enzimă descompune proteinele în procesul digestiv), ureaze, și genisteina - izoflavone, având activitate estrogenică. masa Tostirovannoj folosite pentru animale cu adevărat (monogastrichnыm) stomac – porcine și păsări de curte. rumegătoare (vaci și altele), caracterizat printr-un sistem digestiv complex poate fi alimentat netostirovannym Schrott, antitripsina și pentru că ureazei nu afectează procesul de digestie.

Rezultatele studiului furnizate de producător

Rezultatele studiului de catre un laborator independent în Franța ARTEMIS