LactoMASS premium – concentrat lactic prod. Moldova

LactoMASS premium – concentrat lactic prod. Moldova

Înlocuitor de lapte: LactoMASS premium – Concentrat lactic

Efectul aplicării:

Compoziția concentratului lactic „LactoMASS premium” este selectat în așa fel, în care proteine, grăsimi și carbohidrați sunt în corelație perfectă între ele,, avînd un efect pozitiv asupra digestibilității produsului. De asemenea „LactoMASS premium” este bine echilibrat în vitamine, minerale, și aminoacizi și este un înlocuitor complet al lapte natural, care contribuie la dezvoltarea corespunzătoare a bovinelor tinere în sezonul de hranire cu lapte.

Prezența zerului în compoziția concentratul lactic „LactoMASS premium”, creează condiții favorabile pentru dezvoltarea bacteriilor acidofile și a lactoflorei. Bacteriile Acidofile sintezează de-a lungul vieții sale vitaminele grupului B, Lactobacteriile fermentează lactoza în acid lactic, reducând pH-ul stomacului, ce ajută la creșterea rezistenței organismului la bacterii intestinale patogene, reducând creșterea lor, și controlînd microflora tractului gastrointestinal.

Instrucțiune de utilizare:

Se recomandă, pentru obținerea produsului final 1 kg pulbere „LactoMASS premium” la 8-10 litri de apă. Pentru pregătirea concentratului lactic, se toarnă jumătate din volumul necesar de apă curată la o temperatură 50-60 grade Celsius. Apoi se toarnă cantitatea necesară de praf concentratului lactic „LactoMASS premium” și se amestecă bine. Adăugați restul de apă și imediat puteti incepe utilizarea, amestecul fiind la o temperatură de aproximativ 38-40 grade Celsius. În faza de tranziție la concentratul lactic „LactoMASS premium”, este recomandat să nu se amestece înlocuitor de lapte praf si lapte integral , doar se alterneaza unul cu altul. Concentrat lactic „LactoMASS premium” este potrivit pentru alimentarea în sisteme automatizate și prin găleți.

Compoziția biochimică:

Umiditate, nu mai 6,0%
Proteină crudă, nu mai puțin 22,00%
Grăsime crudă, nu mai puțin 16,00%
Carbohidrati, nu mai puțin 55,0%
Lactoză 44,0%

Conținut în 1 kg produsului, nu mai puțin:

Vitamine Macroelemente
A (retinol) 50000 UI Ca (calciu 10,0 g
D3 (colecalciferol) 9000 UI P (fosfor) 9,0 g
E (tocoferol) 50,0 mg Na (sodiu) 6,0 g
C (acid ascorbic) 125,0 mg Mg (magneziu) 30,0 mg
B1 (tiamină) 17,0 mg
B2 (riboflavină) 10,0 mg
B3 (acid pantotenic) 20,0 mg Microelemente
B6 (piridoxină) 20,0 mg Fe (fier) 100,0 mg
B12 (ciancobalamină) 35,0 mg Cu (cupru 15,0 mg
Mn (mangan) 30,0 mg
Aminoacizii Se (seleniu) 0,4 mg
Lizină 16,0 g Zn (zinc) 30,0 mg
Metionină 4,0 g Co (cobalt) 3,0 mg
Treonină 9,0 g J (iod) 1,0 mg

Ambalare: saci din polipropilen cu sticker intern.

Termenul de pastrare: 6 luni la temperatura 0 pîna 20 grade Celsius și o umiditate relativă 85%. A se păstra într-un loc uscat, în pungi închise ermetic, evitați pătrunderea umezelii.

Aceste informații se bazează pe datele reale disponibile, furnizate de către producător France-Cristal SRL, și, în măsura în care ne-am cunoscut, Este corectă și completă. Cu toate acestea, toate informațiile nu pot considerate ca fiind garantate.