Antioxidant Oxy-Tect

Antioxidant Oxy-Tect

OXI-TECT ST protejează în mod eficient componentele de alimentare, premixuri și prelucrează materii prime de la oxidare.

VNA, BHT, etoxichina protejează în mod direct și împotriva proceselor de oxidare și promovează dezactivarea radicalilor liberi.
Acidul citric formează chelați cu ionii metalici (Fe, Zn), și de asemenea, previne procesele de oxidare.
silicat de magneziu asigură o amestecare până la o masă omogenă.

OXI-TECT ST:

  • stabil la temperaturi înalte în timpul granulării și extrudare.
  • compatibil cu toate componentele aditivilor pentru hrana animalelor și pentru hrana animalelor.
  • Ea are un termen de valabilitate de cel puțin 2 ani de la data fabricației.
  • Ar trebui să fie depozitate în recipiente închise, într-un loc răcoros și uscat.

Compoziţia:
– antioxidanți: BHT (E 321), etoxichina (E 324), VNA (E 320)
– Entyerosorbyent (chelare): acid citric (E330)
– stabilizatori: silicat de magneziu (E 553), carbonat de calciu (E 170)

Mod de administrare și dozare:
– hrană 125 гр
– Premix 1000 - 3000 гр
– materii prime 100 - 1000 гр

Ambalare: saci 25 kg

Производитель: - MIAVIT Germania

Creta furajera (calciu)

Creta furajera (calciu)

Mel stern cuprinde sol naturale 30-37 % calciu, 0,18 % fosfor, 0,5 % potasiu, 0,3 % sodiu și nu mai mult 5 % siliciu și alte elemente. Este o pulbere albă omogenă, inodor, practic insolubil în apă.

Calciul formează osul, Se menține tonusul muscular, Acesta previne dezvoltarea prematură a osteoporozei și a osteomalaciei, Ea promovează formarea corespunzătoare a sistemului locomotor, care este deosebit de important pentru animalele tinere și păsări. Ionii de calciu sunt implicate în transmiterea impulsurilor nervoase.

indicatori de calitate

norme de consum Creta sunt strict axate pe nevoile animalelor și a păsărilor de calciu, în funcție de starea fiziologică a corpului, Prezența proceselor patologice, și vârsta. Cu termen lung dezechilibrat micro- și animalele de hrănire macro și păsări dezvolta procese patologice ireversibile, acestea sunt deosebit de pronunțate atunci când deficitul de calciu, vitamina D si fier.

Metionină

Metionină

DL-metionina furaje - Aditiv pulbere cristalină, care are un miros înțepător. Substanțe active în preparat – 99%. Ele sunt reprezentate de D- și L-izomeri ai acidului alfa-amino-gamma-methylthiobutyric.

aminoacizi, care este medicamentul, contribuie la metabolismul propriu-zis în organism. Prezența grupărilor metil în metionină (CH3), Aceasta face posibil pentru a sintetiza un țesut de proteine ​​și vitamine, hormoni și enzime. Medicamentul este activ în sinteza hemoglobinei, fără de care nu se poate produce adrenalina, creatininei, noradrenalinei. Aceste componente majore ale unui schimb adecvat de carbon, Grăsime și azot . Metionină, în combinație cu cistină, cu participarea vitamina A, Promovează formarea unei imbracarea p păsări. Cistina împreună cu vitamina E și metionină, nu permit regenerarea ficatului.

feed-DL Metionina, utilizat sub formă de pulbere, de aproape trei ori mai eficient decât absorbit de către organism, decât același medicament în formă lichidă. Lipsa de substanță, conținut în DL – metionină, Aceasta duce la o reducere a apetitului, atrofie musculară, anemie, ficat gras. Ca rezultat,, Productivitatea plummets indicele și creșterea în greutate.

La păsări, penele devin fragile, vâlvoi, incolor. proteina din ou este produsă cu încetinirea, respectiv, productivitate redusă. în plus, în cazul în care pupa există un deficit de vitamina E, pasăre dermatita bolnav și distrofie musculară.

Medicamentul a fost bine amestecat cu furaje, astfel încât utilizarea sa este destul de eficient. Metionina este sigur pentru echipamentul - aceasta nu produce deteriorarea componentelor metalice ale echipamentului în centrul de pregătire.

feed-DL Metionina Este folosit pentru a îmbogăți aditivii utili pentru hrana animalelor, pre-mix, amestecuri în prepararea dietelor pentru animale (păsări). vârsta dozați aplicate de droguri, specie, condiţii.

Lizină

Lizină

Lizina este limitarea esențial aminoacizi, care este o parte din aproape orice proteină. Acesta conține două grupări amino și o grupare carboxil, Prin urmare, ea are proprietăți baze. Formulă chimică lizină C6H14N2O2. Primiți-l prin cultivarea profundă a microorganismelor, sintetiza acest aminoacid (sinteza microbiologică). Principalele materii prime pentru producerea de lizină: melasă, soluție de porumb fiert, Acid solyanaya, apă de amoniac, vitamine, tărâțe, masă podsolnechnыy, făină de pește, carne și făină de oase și de semințe de rapiță.

Efecte asupra corpului lizină
Lizina este vitală pentru creșterea, repararea țesutului, producerea de anticorpi, hormoni, enzime, albumină. El este capabil să exercite un efect antiviral, în special în ceea ce privește virușii, provocând infecții respiratorii acute. Lizina susține nivelurile de energie și să mențină o inima sanatoasa, Datorită carnitină, care se formează în organism, a furnizat o cantitate suficientă de vitamina C., tiamină și fier.
Lizina catalizeaza transformările enzimatice, participă la metabolismul proteinelor si carbohidratilor. Reduce trigliceridelor serice are, Acesta promovează absorbția calciului, imbunatateste absorbtia acestuia din sânge și transportul acesteia la nivelul osului. Lizina menține echilibrul azotului în organism, Ea îmbunătățește imunitatea la infecții virale, Acesta promovează formarea colagenului si a tesutului repararea, Ea servește ca sursă de energie, reglementează consumul de alimente, Aceasta stimulează sinteza proteinelor în organism, formarea de creștere și os, Aceasta stimulează diviziunea celulară și sinteza de nucleotide.

Acidifiant - Noack AC PD 2

Acidifiant - Noack AC PD 2

Amestec solide și echilibrate a acizilor și sărurile acestora, acidificarea hranei pentru animale și păsări, Controlul microbiologic al produselor alimentare, o sursă de calciu

Compoziţia:

Este un amestec de săruri de calciu ale acizilor organici.

Acesta cuprinde ca ingrediente active:

acid formic 33%

acid acetic 13,5 %

acid lactic 11%

acid citric 8 %

calciu – nu mai puțin 22 %

valoarea energetică 3,32 MJ / kg, pentru păsări de curte 14,22 MJ / kg

 

Proprietăți și indicații:

NOACK AC PD 2 conţine 100% substanțele active și sărurile de calciu ale acizilor, care au o gamă largă de funcționalități. La un pH mai mic , Sărurile de calciu sunt transformate în acid, care au un efect conservant NOACK AC PD 2 Acesta previne dezvoltarea bacteriilor dăunătoare în alimente și îmbunătățește viața de calitate și de raft. Ca urmare, reduce cantitatea de bacterii dăunătoare în tractul gastrointestinal atunci când se utilizează furaje mai puțin contaminați.

NOACK AC PD 2 Se suprimă dezvoltarea bacteriilor patogene (GR – bacillus de colon, salmonela), Stimulează dezvoltarea bacteriilor nepatogene (Gr + Laktobatsillы și Bifidobatsilы) crește bariera protectoare a stomacului, Acesta acționează ca un stimulent al creșterii, Aceasta duce la PH normalizată în stomac, inhibarea creșterii bacteriilor patogene în intestin.

NOACK AC PD 2 îmbunătățește de conversie a hranei, crește absorbția calciului și zinc, (a crescut digestibilitatea de proteine ​​reduce incidența tractului gastro-intestinal reduce incidența diareei la porci și pui), Acesta îmbunătățește sistemul imunitar și îmbunătățește performanța economică. De droguri inhibă creșterea bacteriilor și ciupercilor în hrana pentru animale. Ea nu produce dezvoltarea rezistenței bacteriene.

Produsul este recomandat pentru pastrare de furaje, care conțin produse de origine animală (făină de pește, Carne și oase) stocate mai mult 5 zile.

Mod de administrare și dozare:

Medicamentul este utilizat pentru păsări de curte (pui de carne, găini ouătoare și curcani), iepuri și porci.

Doza recomandată în hrana finală 2-5 kg / tona de furaj (în cazuri, când doza hrană puternic contaminată poate fi crescută la 15 kg)

Compatibil cu toate ingredientele din hrana pentru animale, medicamente și aditivi pentru hrana animalelor.

Efecte secundare și complicații în utilizarea medicamentului în conformitate cu instrucțiunile de aplicare nu au fost înregistrate.

Contraindicații nu au fost stabilite.

Perioada de așteptare:

nu

Хранение:

A se păstra la o temperatură care să nu depășească 30 ° C, uscat, защищенном от света месте. Беречь от замерзания.

Pentru utilizare în medicina veterinară:

dată de expirare: 2 ani de la data fabricației

Производитель:

Noack & oo GmbH, Austria

 

Podkislitely - Noack AC BIL 1

Podkislitely - Noack AC BIL 1

Compoziţia:

acid formic

Propionovaya Chislot

acid formic, sare de amoniu

Amoniu Acid propionic

Gușă și stomac la păsările sunt barierele naturale, pentru a proteja organismul împotriva organismelor patogene datorită pH scăzut (tabel. 1). pH-ul optim pentru creșterea E. coli este 6,4 și pentru creșterea salmonella 6,8-7,2. Foarte des apa de alimentare și pH-ul este mai mare 7-6, Acest mediu este foarte favorabil pentru bacterii.

fila. 1 pH-ul în tractul digestiv al păsărilor (FARNER 1942)

organ nivelul pH-ului
1 gușă 4,47-4,54
2 stomac glandular 4,33-4,51
3 pipotă 2,46-2,79
4 intestin subțire 5,68-6,07
5 colon 5,5-6,5
6 cloacă 6,08-6,58

proprietăţi farmacologice:

NOACK AC BIL 1 Este un amestec de acizi organici și sărurile acestora, care au o acțiune sinergică și pot fi utilizate în hrana animalelor. Medicamentul inhibă creșterea bacteriilor patogene (GR – bacillus de colon, salmonela) , Stimulează dezvoltarea bacteriilor nepatogene (Gr + Lactobacili и Bifidobacilil ) crește bariera protectoare a stomacului, Acesta acționează ca un stimulent al creșterii .

NOACK AC BIL 1 îmbunătățește de conversie a hranei, crește absorbția calciului și zincului, a crescut digestibilitatea de proteine ​​reduce incidența bolilor gastro-intestinale, Acesta îmbunătățește sistemul imunitar și îmbunătățește performanța economică . De droguri inhibă creșterea bacteriilor și ciupercilor în hrana pentru animale. Nu există nici o dezvoltare a rezistenței bacteriene.

NOACK AC BIL 1 Acesta a recomandat pentru curățarea regulată a conductelor de apă , pentru a preveni formarea biofilmului și apă de blocare.

Mod de administrare și dozare:

De droguri este utilizat exclusiv pentru păsări, iepuri și porci.

Nivelul de includere în apa de băut depinde de duritatea apei, astfel încât apa să fie ajustat la un pH 4,2-4,5 .

păsări de curte: 0,5-3 toate / 1000 l de apă.

Свиньи , iepuri : 1-3 toate / 1000 l de apă.

Precauții pentru utilizare:

Iritant pentru ochi și sistemul respirator.

Nu se inspira gazul / fum / abur / aerosoli.

În cazul contactului cu ochii, se spală imediat cu multă apă și se va consulta un medic.

În caz de înghițire, a se consulta imediat medicul prezentându-le ambalajul sau eticheta.

Perioada de așteptare:

nu

Хранение:

A se păstra la o temperatură care să nu depășească 30 ° C, uscat, защищенном от света месте. Беречь от замерзания.

Pentru uz veterinar

 

Fosfat monocalcic

Fosfat monocalcic

Monokaltsyyfosfat – Ca(H2PO4)2 - fosfați alimentari defluorinat, pentru momeală utilizată cu animalele agricole / și păsări de curte pentru a preveni bolile, cauzate de lipsa de substanțe minerale (fosfor și calciu) în dietele de animale. Acesta asigură metabolismul propriu-zis în organism, prin urmare, sistemul imunitar și de reproducere suficient de ridicate. El a înregistrat primul ierbivor.

apariție

Monocalcic pudra de fosfat este un mediu higroscopic (pelete variind în mărime de la 0,2 pîna 1,4 mm) – alb sau nuanțe de gri, solubil în mediu apos.

Compoziția și indicatorii tehnici MKF

  • fracțiunea de masă totală de fosfor (P) – nu mai puțin 22,5%;
  • fracțiunea de masă de calciu (Ca) – nu mai puțin 15%;
  • conţinutul de apă – nu mai 2%;
  • conţinutul de cenușă, insolubil în acid clorhidric – nu mai 0,5%;
  • pH – nu mai puțin 3.

Mcp fotografie

Ambalare și depozitare

Producătorul oferă un fosfat monocalcic este ambalat în saci mari 1000 kg, precum și în saci 25 kg. De asemenea, putem oferi aceasta într-un ambalaj mic pe kg. Perioada de valabilitate în condiții de depozitare și transport - 3 an de la data ambalării.

Compoziţia

indicatori de calitate