Lizină

Lizină

Lizina este limitarea esențial aminoacizi, care este o parte din aproape orice proteină. Acesta conține două grupări amino și o grupare carboxil, Prin urmare, ea are proprietăți baze. Formulă chimică lizină C6H14N2O2. Primiți-l prin cultivarea profundă a microorganismelor, sintetiza acest aminoacid (sinteza microbiologică). Principalele materii prime pentru producerea de lizină: melasă, soluție de porumb fiert, Acid solyanaya, apă de amoniac, vitamine, tărâțe, masă podsolnechnыy, făină de pește, carne și făină de oase și de semințe de rapiță.

Efecte asupra corpului lizină
Lizina este vitală pentru creșterea, repararea țesutului, producerea de anticorpi, hormoni, enzime, albumină. El este capabil să exercite un efect antiviral, în special în ceea ce privește virușii, provocând infecții respiratorii acute. Lizina susține nivelurile de energie și să mențină o inima sanatoasa, Datorită carnitină, care se formează în organism, a furnizat o cantitate suficientă de vitamina C., tiamină și fier.
Lizina catalizeaza transformările enzimatice, participă la metabolismul proteinelor si carbohidratilor. Reduce trigliceridelor serice are, Acesta promovează absorbția calciului, imbunatateste absorbtia acestuia din sânge și transportul acesteia la nivelul osului. Lizina menține echilibrul azotului în organism, Ea îmbunătățește imunitatea la infecții virale, Acesta promovează formarea colagenului si a tesutului repararea, Ea servește ca sursă de energie, reglementează consumul de alimente, Aceasta stimulează sinteza proteinelor în organism, formarea de creștere și os, Aceasta stimulează diviziunea celulară și sinteza de nucleotide.