Exemple de ratiile pentru păsări

Exemple de ratiile pentru păsări

В этой рубрике мы собрали для ознакомления, некоторые рационы применяемые на практике нашими клиентами. Эти рационы были созданы исходя из индивидуальных особенностей и потребностей наших партнёров.
Nu este nici un secret faptul că fiecare fermă sau are propriile sale tradiții și sisteme de creștere a păsărilor, să nu mai vorbim de mediul înconjurător și genetica. Prin urmare, vă recomandăm ca înainte de a încerca să utilizați oricare dintre dietele publicate pe site-ul nostru, sunt supuse unui sfat suplimentar obligatoriu privind hrănirea, experții noștri.
Vă dorim o cunoștință plăcută.

Ration hrănire Hubbard Cours în perioada de pornire Informații suplimentare
Ration hrănire dominantă Cours în timpul depunerii – reproducere Informații suplimentare
Dieta pentru găini ouătoare cu trei faze(Centrala CJAP Franța) Informații suplimentare
   
   
   
   

 

Exemple de ratiile pentru porci

Exemple de ratiile pentru porci

Существуют различные цепочки кормления подразделяющиеся как по живому весу животных так и по временным рамкам. Разделение рационов кормления по временным рамкам (пример: 0-2 мес, 2-4 мес) este un standard mai generalizate, și nu poate să reflecte cu acuratețe nevoile animalelor ale unui anumit geneticii în diferite faze de dezvoltare. Acesta este motivul pentru site-ul nostru perioadelor de hrănire sunt împărțite în categorii în funcție de greutatea corporală individuală.

Dieta pentru scroafe în perioada de gestație Informații suplimentare
Dieta pentru scroafe în perioada de lactație Informații suplimentare
Dieta pentru purcei nou-născuți Informații suplimentare
Dieta pentru purcei după înțărcare Informații suplimentare
Dieta pentru purcei în perioada de pornire Informații suplimentare
Dieta pentru porci în timpul îngrășare Informații suplimentare
Dieta pentru porci, în perioada de finisare Informații suplimentare

 

Exemple de ratiile pentru vite

Exemple de ratiile pentru vite

Desigur întocmirea rațiilor pentru Vite cornute – o știință întreagă . Știința care ia în considerare mai mulți factori, și ar fi greșit să se recomande orice diete fără a colecta o gamă largă de informații necesare cu privire la fiecare fermă în parte sau client. Cu toate acestea, în scopul de a demonstra, că firma noastră este ușor ghidată în această chestiune, am decis sa adaugam cateva exemple de rațiile dezvoltate de către specialiști francezi în mod special pentru clienții noștri.

Dieta pentru vaci Simmental Informații suplimentare
curând Informații suplimentare
curând Informații suplimentare
curând Informații suplimentare
Exemple de diete pentru iepuri

Exemple de diete pentru iepuri

Însăși prepararea dietelor pentru iepuri, inițial, nevoile fizice dificile ale acestor animale. De obicei, acesta este un nivel relativ scăzut de energie metabolizabile și un nivel ridicat de proteine ​​si fibre. pe această, agricultorii sunt foarte frecvente, cu o mulțime de grăsime pe carcasă, randamente slabe de carne din carcasă, creștere lentă, și nu întotdeauna cel mai bun gust de calitățile produsului final. În această secțiune vom împărtăși cu voi ceva experiență în prepararea rații și testate în rații. În orice caz, ar trebui să știți că fiecare dintre aceste diete, Acesta a fost întocmit pe baza preferințelor individuale pentru fiecare client în parte. Utilizați aceste diete numai după consultarea în continuare cu experții noștri.

Dieta pentru iepuri pentru îngrășat detaliu
Dieta pentru iepuri în perioada sukrolny detaliu
curând detaliu
curând detaliu