Reefcox 5%

Reefcox 5%

suspensie 5%

Compoziţia / ml: toltrazuril - 50 mg.

Свойства: Toltrazuril, parte a preparatului Reefcox 5%, koktsidiotsidnym are efecte asupra tuturor etapelor intracelulare (merogonie și gamogonii) coccidii (eimyerii), паразитирующих у свиней - E.scarbra, E. arloigni, E. guevarai, E. rolita, E. perminuta, Isospora am.

După administrarea orală a unui medicament toltrazurilului absorbit lent în tractul gastrointestinal, situat pe vilozitar mucoasei intestinale, având acțiune coccidiostatic, atingând o concentrație maximă în plasmă după 24 ora. În organism, acesta metabolizat de sulfoxidarea toltrazurilului și hidroxilarea, pentru a forma derivații de sulfoxid și sulfonă. toltrazuril Afișare încet (timp de înjumătățire de aproximativ 76 ore) în formă neschimbată și ca principal acidul sulfonic metabolit, mai ales, Fecalele și parțial în urină.

indicaţii: Reefcox 5% porci administrat cu medico-profilactic, dacă coccidioza.

Dozare si aplicare: suspensie Reefcox 5% animalele aplicate oral, o dată în mod individual la următoarele doze: purcei cu 3-6 zile de vârstă 0,4 ml 1 kg greutate corporală (20 mg toltrazuril / kg greutate corporală).

Înainte de a aplica pasta în rezervor trebuie agitat temeinic.

efecte secundare: La dozele recomandate, nu produce efecte secundare și complicații.

porci de sacrificare pentru carne este cel mai devreme permisă 91 zi după aplicarea Reefcox suspensie 5%. carne de animale, termenele anterioare sacrificate, Acesta poate fi utilizat în producția de carne și oase.

Хранение: A se păstra în ambalaje sigilate producător, protejat de lumină și umiditate, din alimente și furaje, la o temperatură de 0 ° C. 25 ° С.

După deschiderea pachetului de produse se potrivesc 3 a lunii