Mentoreef Plus

Mentoreef Plus

medicamente expectorant

Compoziţia / ml :

clorhidrat de bromhexin 20 mg

mentol 40 mg

extracte naturale

Свойства:

bolile respiratorii sunt cele mai frecvente boli la păsările, mai ales după vârsta de 20 zile, Ele sunt printre principalele cauze ale mortalității, cauzând pierderi economice, prin reducerea greutății și creșterea aportului de hrană.

Sistemul respirator la puii de carne este foarte sensibil la diferiți agenți patogeni (bronșită infecțioasă, laringotraheită, micoplasmoză etc.) sau alte substanțe iritante (amoniac).

inflamatia cailor aeriene, însoțită de creșterea producției de mucus, ca urmare a tusei și scurtarea respirației. în plus, mucus in bronhii este mediul optim pentru dezvoltarea unei varietăți de bacterii dăunătoare ( infecție).

MENTOREEF PLUS este un produs destinat tratamentului afecțiunilor respiratorii în combinație cu antibiotice și vitamine.

MENTOREEF Plus conține o combinație de mentol, bromgeksin, extracte naturale, care okazavayut mucolitic, expectorant, excreție kazeynoy de mucus și lichid din trahee și căilor nazale, respiratornyami cauzate de bacterii și virusuri sub numele de: sinovită infecțioasă, sinuzita infecțioasă și rinită la păsările de curte .

MENTOREEF Mai mult, De asemenea, este indicat pentru tratamentul ifektsii virale cum ar fi: laringotraheită infektsionnыy, bronșită infecțioasă, boala de Newcastle, și alte infecții , însoțită de secreție de mucus .

MENTOREEF PLUS este de asemenea utilizat pentru a trata strănut,, dificultăți de respirație și de reacție posvaktsinalnoy.

Mod de administrare și dozare :

Птицы :

oral

1 ml / 4 litri de apă pentru 3-5 zile.

aerosoli

200 ml / l de apă 20000 pui de găină, două ori pe săptămână.

 

Perioada de așteptare :

Produsele de la păsări tratate nu vor fi utilizate pentru consumul uman în timpul tratamentului și după 8 ore după ultima dozare.

Хранение:

A se păstra la o temperatură care să nu depășească 30 ° C uscat, защищенном от света месте. Беречь от замерзания.

notă:

MENTOREEF PLUS poate fi utilizat în tratamentul cu medicamente antibacteriene sovmesno.

* Medicamentul poate fi utilizat în căldură, pentru a minimiza stresul animalelor , deoarece stimulează actul respirator și îmbunătățește transferul de căldură.

măsuri de precauție:

Pentru tratamentul animalelor numai. A nu se lăsa la îndemâna copiilor .

dată de expirare: 2 ani de la data fabricației .

Производитель: REEFCO, Al Reef Company pentru producția de medicamente de uz veterinar și Agrochenicals