Tilmivap

Tilmivap

soluţie orală

Compoziţia:

Fiecare ml conține :

fosfat tilmicosin (activ) 250 mg

CARACTERISTICI:

Tilmicosin este un antibiotic semi-sintetic al grupy macrolidă, cu un spectru larg de activitate si activitate bactericida impotriva bacteriilor Mycoplasma grup, Pasteurella , Actinobacillus т.д.

Antibiotic Tilmicosinul este ultima generație de produse tilosină

Un mijloc foarte eficient în principal bacterii Gr + GR – ca: Hemofilius galinarum , Actinobacillus plyevropnyevmonii , rhinotracheale Ornibacterium (ORT ) , Pasteurella .

Foarte eficient împotriva micoplasmelor .

Ea are un efect rapid și prelungit în țesuturile sistemului respirator, și a fost găsit la niveluri ridicate în plămân ( alveolyarnıh makrofagov ) prin 6 Prin urmare, are ore după o eficacitate semnificativă în leziune a tractului respirator .

Persistă în cantități semnificative în saci tractului și aer pentru pulmonare 48 ore după aplicare , care extinde protecția.

INDICATII:

Птицы :

Tratamentul și prevenirea rinitei infecțioase , микоплазмоз , CRD ( хронические респираторные инфекции) , Pasteurellosis .

Свиньи :

Pentru tratamentul și prevenirea infecțiilor respiratorii, legate de M.hiopneumoniae , Pasteurella multocida, Actinobacillus pleuropneumoniae .

 

 

dozare:

Свиньи :

În apa de băut, doză 15-20 mg / kg greutate corporală pentru 5 zile (6-8 ml 100 kg de greutate corporală ce corespunde 80 ml / l apă de băut 100).

Птицы :

60 ml / 200 litri de apă pentru 3-5 дней непрерывно.

perioadă:

Producția de păsări de curte și a porcilor nu vor fi utilizate pentru consumul uman în timpul tratamentului și 7 zile de la ultima administrare.

NOTE:

Nu este recomandat pentru kuryam de ou .

STOCARE:

A se păstra la o temperatură care să nu depășească 25 0C, uscat, защищенном от света месте. Беречь от замерзания.