Reefmox

Reefmox

Порошок, растворимый

Compoziţia / 1 g

amoxicilina trigidrat 500 mg

Proprietăți și indicații :

REEFMOX soderzhit amoxicilină, care este un antibiotic beta-lactamic cu activitate bactericida ( Gram-pozitive și negative : Corynebacterium SPP , Staphylococcus spp streptococi , clostridia , antrax , Pasteurella, salmonela , bacillus de colon, Erysipelothrix rhusiopathiae и т.д.). După administrarea orală a amoxicilinei este bine absorbit în intestin (90%) Aceasta nu depinde de prezența alimentelor în stomac ; diffuses în toate țesuturile și organele, unde atinge concentrații mai mari. Cele mai multe dintre amoxicilină se excretă nemodificată în urină.

REEFMOX utilizate pentru tratamentul infecțiilor tractului respirator, tractului gastrointestinal și urogenital cauzate de bacterii la păsările de curte, porci, viței și miei .

REEFMOX utilizat pentru a trata : CRD, rinita infecțioasă, sinuzita infyektsionnyi, sinovita infecțioasă, diaree, diverse enterită la păsări, porci, viței și miei.

Лечение:

Птицы : 40 g / 200 litri de apă pentru 3-5 дней непрерывно.

Viței și miei : 8 mg amoxicilină / kg oral de două ori pe zi, cu apă potabilă pentru 3-5 zile .

Porcine 20mg / kg 1 3-5 zile

Не рекомендуется для яичных курей.

Perioada de așteptare :

Producția de păsări de curte prelucrate nu vor fi utilizate pentru consumul uman în timpul tratamentului și după 2 zile după ultima doză.

Mieii și viței nu vor fi utilizate pentru consumul uman în timpul tratamentului și după 2 zile de la ultima administrare a dozei

Хранение :

Se depozitează la o temperatură 10 -30С в сухом месте, защищенном от света месте. Беречь от замерзания.

Производитель: REEFCO Iordania