Concentrat an105 pentru scroafe în timpul fazei de lactație 2,5%

Concentrat an105 pentru scroafe în timpul fazei de lactație 2,5%

Acest tip de concentrat este colectat în condiții interne ale componentelor de origine franceză, ca:

  • premix Nutristar 0.5% Franța
  • Ajinomoto lizină Franța
  • metionină Adiseo Franța
  • Fosfat monokalytsiya Timac Agro France

precum și materiale de umplutură interne (calcar purificat și calibrat, grâu, Aditivii de sodiu-balansiruyushtie și altele.). Utilizarea componentelor de înaltă calitate, permite obținerea unor rezultate maxime la cel mai bun pret.

Concentratul este perfect echilibrat pentru hrana scroafelor în timpul alăptării. Acesta a intrat în norma - 2,5 % din masa totală a hranei pentru animale.

indicatori de calitate

Primul și cel mai important pentru hrana purceilor nou-născuți – este laptele mamei. Calitatea și cantitatea de lapte depinde în mod direct asupra sănătății, dezvoltarea și siguranța porcilor rapide. Nu este nici un secret faptul că purceii mai bune și mai sănătoase vor fi perioada de înțărcare, în plus, a arătat calitativ potențialul lor genetic, și, prin urmare, faza de îngrășare se va proceda mai intens, cu cel mai mic risc și costul.

Înainte de a comanda un articol, verificați disponibilitatea în stoc la operatorilor noștri , utilizând un formular de comunicare online sau prin telefon în secțiunea "Contactele noastre"

Înainte de a utiliza Premixul este necesară a asigura o depozitare corespunzătoare și o calitate bună de omogenizare a produsului cu combifuraj.. Premixul este ambalat în saci dublu de polipropilenă, la saci marcate logo-uri ale producătorului și a unei etichete cu instrucțiuni și compoziția detaliată pentru revizuire.