Un singur răspuns la toate întrebările – utilizați Gumivet

Un singur răspuns la toate întrebările – utilizați Gumivet

autor: Postolatiy V.V. – candidat în științe veterinare

Cum se realizează, astfel încât să existe mai multă carne și păsări de curte din Moldova pe piața noastră alimentară, ceea ce înseamnă pe masa noastră? O parte a întrebării – îngrijirea sănătății animalelor și păsărilor în fermele noastre.

Schimbările provocate de om în mediu duc la o mare parte din poluarea acestuia., precum și acumularea de exotoxine în organismul uman și animal. Intrarea în organism cu alimente și furaje de proastă calitate, apă contaminată cu substanțe chimice, aer poluat, toxine, acumularea și întărirea acțiunilor reciproce, conduc la intoxicația diferitelor sisteme și celule ale corpului, provocând perturbarea funcțiilor lor, și uneori moarte. Consecința acestui fapt este dezvoltarea bolilor de diferite etiologii ca persoană, și animale, iar un animal bolnav nu poate produce produse de bună calitate . În acest sens, căutarea metodelor este relevantă astăzi., capabil să detoxifice corpul animalelor în ordine, că, o parte, normalizează sănătatea lor, cu altul – organizează o pauză în lanțul vicios al tranziției și acumulării de toxine la „animal – produse pentru animale – uman".

Una dintre aceste metode este enterosorbția.. Esența sa constă în administrarea orală de medicamente speciale. – sorbenti, ale căror proprietăți vizează menținerea la suprafața lor și îndepărtarea componentelor toxice, conținut în conținutul intestinal. Enterosorbanții utilizați în medicină și medicina veterinară ar trebui să aibă următoarele proprietăți:

■ leagă și elimină toxinele, intrând în tractul gastrointestinal din exterior;

■ sorbiți și îndepărtați substanțele toxice din corp, format direct în intestin;

■ leagă de sânge substanțele toxice care intră în lumenul intestinal și, astfel, preveni reabsorbția lor;

■ substanțe toxice biotransformate, format în corp, în substanțe mai puțin toxice sau chiar netoxice.

Sorbanții naturali ocupă un loc special printre enterosorbanți.. Aceasta este o tărâță de cereale folosită de mult timp., frasin de lemn, chitină, polimeri de cărbune. Un medicament pe bază de lemn a fost creat pentru prima dată în 1943 an în Germania. Scholler și L. Mesler. A fost utilizat cu succes pentru diaree de diferite etiologii la adulți și copii.. În țara noastră, lucrările privind crearea medicamentului au început la sfârșitul anilor 60 în Leningrad.

Gumivet – produs complet natural, care conține un polimer natural de origine vegetală, compus în principal din fenilpropan și celuloză nehidrolizată.

Proprietățile de adsorbție ale acestui absorbant se datorează prezenței unei structuri poroase dezvoltate. Prezența a două structuri mezoporoase sugerează posibila adsorbție a oligo mare- și molecule de polimer (globulă) substanțe active fiziologic, și prezența în compoziția sa a ambelor polare, și grupurile funcționale nepolare pot explica afinitatea adsorbantului la ambii adsorbiți hidrofili, de exemplu, la proteine ​​sau peptide, și hidrofob.

Gumivet este o pulbere amorfă maro închis, inodor, practic insolubil în apă. Acțiunea farmacologică a acestui enterosorbent are ca scop îndepărtarea toxinelor de natură exogenă din organism., xenobiotice, obținută cu alimente, bând apă, din aerul atmosferic, microorganisme și produse ale activității lor vitale, produse de biodegradare ale organismului – colesterolului, uree, creatinină, bilirubina, acizi biliari. Un număr mare de animale și păsări de curte sunt concentrate pe locurile de producție ale marilor complexe de animale și ferme de păsări., ceea ce creează condiții favorabile pentru acumularea microflorei patogene, ducând la boli gastro-intestinale.

Îmbunătățirea productivității animalelor și păsărilor este, de asemenea, strâns legată de producția de furaje., odată cu îmbunătățirea calității sale sanitare, deoarece în unele cazuri furajele sunt contaminate cu pesticide, micotoxine, care depășește riscul de intoxicație, inducând vărsături, diaree.

Pentru tratamentul intoxicației și bolilor gastro-intestinale la animale și păsări, se folosesc de obicei medicamente bacteriostatice și antitoxice., antibiotice.

Acest tratament este scump., insuficient de eficient, medicamentele uzate se acumulează în țesuturi și nu sunt complet eliminate din corp.

Experții companiei noastre au dezvoltat un agent antimicrobian și detoxifiant extrem de eficient și ieftin pentru animale – Gumivet.

Ce este acest drog minune?

Gumivet- nespecific, enterosorbent multicomponent, care conține, printre altele, produse de origine vegetală obținute prin prelucrarea lemnului. Inert din punct de vedere chimic, capabil, neabsorbit, trec prin tractul gastro-intestinal, legarea și eliminarea diferiților factori nocivi din organism. Are proprietăți ridicate de sorbție în raport cu microorganismele: Escherichia coli, salmonella, stafilococi, Pseudomonas aeruginosa și microflora de drojdie. În ceea ce privește capacitatea de sorbție, este de zece ori mai mare decât cărbunele activ, restabilește funcțiile tractului gastro-intestinal și normalizează procesele metabolice. Crește valoarea nutritivă a furajelor, deoarece compensează lipsa de fibre dietetice din dietă. Spre deosebire de tratamentul cu antibiotice și sulfa, nu provoacă efecte secundare. Adăugarea Gumivet la flux, contribuie la producerea de ouă ecologice, carne și măruntaie.

Gumivet are o activitate de sorbție ridicată și efect de detoxifiere nespecific în lumenul tractului gastro-intestinal. Medicamentul are un enterosorbent, detoxifiere, antidiareic, acțiune antioxidantă și imunostimulantă. Legează agenții patogeni, produsele lor reziduale, toxine de natură exogenă și endogenă, alergeni, metale grele, izotopi radioactivi, micotoxine, amoniac, cationi divalenți și promovează excreția lor prin tractul gastro-intestinal. Gumivet compensează lipsa de fibre alimentare în dietă, are un efect pozitiv asupra microflorei intestinului gros și asupra imunității nespecifice a animalului. Medicamentul aparține unor substanțe cu risc scăzut, nu are embriotoxic, acțiune teratogenă și sensibilizantă.

Este utilizat pentru prevenirea și tratamentul bolilor gastro-intestinale ale animalelor de fermă., inclusiv. păsările de curte ca agent detoxifiant și sorbitor.

Prescris ca enterosorbent în prevenirea și tratamentul bolilor hepatice și ale tractului gastro-intestinal, însoțită de o tulburare a funcției motorii intestinale, colică, intoxicația generală a corpului. În prevenirea și tratamentul complex al bolilor alergice și al micotoxicozei.

Pe baza unei largi experiențe de producție, medicamentul a fost introdus în fermele de animale și păsări., ferme de animale, aprobat pentru utilizare în medicina veterinară. Combină o calitate înaltă, eficiență și preț rezonabil.

Este utilizat pentru prevenire și tratament:

Boli gastrointestinale acute la bovine, телят, porci, purcei, păsări, animale de blană, animale de companie mici,

Colibaciloza și salmoneloza la păsări,

Prevenirea micotoxicozei, acțiuni ale altor ecotoxicanți, conținut în furaje și apă,

Este, de asemenea, un instrument indispensabil pentru prietenii cu patru picioare (câini și pisici). Pentru cea mai mică indigestie (diaree), otrăvire (vărsături) dați acest enterosorbant animalelor dvs. de companie ca mijloc de urgență și îngrijire medicală fiabilă.

Instrucțiune de utilizare:

În tratamentul și prevenirea bolilor la bovine, cai, porci, animale de companie, medicamentul este amestecat cu apă fiartă la o doză de 1 g / kg (tratament) sau 0,5 g / kg (profilaxie) masa animalului și a băuturii pentru 60 minute înainte de hrănire pentru 5-7 zile.

La tratarea intestinului- boli gastrice la viței, purcei ,gumivet este folosit pentru 2-5 zile în formă 10% suspensie apoasă, pentru care se bea pentru 60 minute înainte de hrănire 2-4 o dată pe zi într-o singură doză: viței - 200-300 ml, purcei 50 ml 1 gol.

În scopul prevenirii 10% o suspensie apoasă a medicamentului se bea o dată pe zi pentru 60 minute înainte de hrănire pentru 3-5 zile: viței din prima zi de viață în doză de 1 ml / kg, purcei cu 12 zile de viață la o doză de 2 ml / kg greutate animală. Pentru adulții tineri, medicamentul este prescris cu hrană pentru 7-14 zile pe doză 0,3-0,5 g / kg greutate animală.

Păsări cu colibaciloză și salmoneloză, și, de asemenea, pentru prevenirea micotoxicozei, medicamentul este prescris într-o cantitate 1-2% din doza zilnică de furaje pentru 7-14 zile.

Rata de alimentare recomandată:

Păsări s 10 ziua vieții este numită 0,5% la pupa, pe parcursul 14-20 zile. Când apar patologii, rata de intrare este crescută la 1%. Medicamentul face față perfect coccidiei și altor protozoare., afectează consistența fecalelor, făcând astfel așternutul uscat și uniform, îmbunătățirea prezentării carcaselor și schimbarea climatului interior.

Профилактика: 0,5-1% în funcție de calitatea furajelor

Лечение: 1,0-3,0% în funcție de gravitatea bolii.

Medicamentul nu înlocuiește sau exclude utilizarea terapiei antibacteriene și a altor terapii specifice.

Cu prelungit (Mai mult 14 zile) utilizarea medicamentului în scopuri medicinale necesită o ajustare a dozei de vitamine, în special liposolubil.

Perioada de garantie: 3 al anului. A se păstra într-un loc răcoros și uscat la temperaturi de la 0o la 80o С.

Puteți contacta producătorul de concentrat furajer Gumivet pentru informații mai detaliate., France-Cristal. Pentru mai multe informații despre droguri, contactați specialiștii, apelând unul dintre telefoane în secțiunea de contacte

Link către produs