Acidifiant - Noack AC PD 2

Amestec solide și echilibrate a acizilor și sărurile acestora, acidificarea hranei pentru animale și păsări, Controlul microbiologic al produselor alimentare, o sursă de calciu

Compoziţia:

Este un amestec de săruri de calciu ale acizilor organici.

Acesta cuprinde ca ingrediente active:

acid formic 33%

acid acetic 13,5 %

acid lactic 11%

acid citric 8 %

calciu – nu mai puțin 22 %

valoarea energetică 3,32 MJ / kg, pentru păsări de curte 14,22 MJ / kg

 

Proprietăți și indicații:

NOACK AC PD 2 conţine 100% substanțele active și sărurile de calciu ale acizilor, care au o gamă largă de funcționalități. La un pH mai mic , Sărurile de calciu sunt transformate în acid, care au un efect conservant NOACK AC PD 2 Acesta previne dezvoltarea bacteriilor dăunătoare în alimente și îmbunătățește viața de calitate și de raft. Ca urmare, reduce cantitatea de bacterii dăunătoare în tractul gastrointestinal atunci când se utilizează furaje mai puțin contaminați.

NOACK AC PD 2 Se suprimă dezvoltarea bacteriilor patogene (GR – bacillus de colon, salmonela), Stimulează dezvoltarea bacteriilor nepatogene (Gr + Laktobatsillы și Bifidobatsilы) crește bariera protectoare a stomacului, Acesta acționează ca un stimulent al creșterii, Aceasta duce la PH normalizată în stomac, inhibarea creșterii bacteriilor patogene în intestin.

NOACK AC PD 2 îmbunătățește de conversie a hranei, crește absorbția calciului și zinc, (a crescut digestibilitatea de proteine ​​reduce incidența tractului gastro-intestinal reduce incidența diareei la porci și pui), Acesta îmbunătățește sistemul imunitar și îmbunătățește performanța economică. De droguri inhibă creșterea bacteriilor și ciupercilor în hrana pentru animale. Ea nu produce dezvoltarea rezistenței bacteriene.

Produsul este recomandat pentru pastrare de furaje, care conțin produse de origine animală (făină de pește, Carne și oase) stocate mai mult 5 zile.

Mod de administrare și dozare:

Medicamentul este utilizat pentru păsări de curte (pui de carne, găini ouătoare și curcani), iepuri și porci.

Doza recomandată în hrana finală 2-5 kg / tona de furaj (în cazuri, când doza hrană puternic contaminată poate fi crescută la 15 kg)

Compatibil cu toate ingredientele din hrana pentru animale, medicamente și aditivi pentru hrana animalelor.

Efecte secundare și complicații în utilizarea medicamentului în conformitate cu instrucțiunile de aplicare nu au fost înregistrate.

Contraindicații nu au fost stabilite.

Perioada de așteptare:

nu

Хранение:

A se păstra la o temperatură care să nu depășească 30 ° C, uscat, защищенном от света месте. Беречь от замерзания.

Pentru utilizare în medicina veterinară:

dată de expirare: 2 ani de la data fabricației

Производитель:

Noack & oo GmbH, Austria