Concentrat AN603 pentru pui 2% (40+ zile)

Concentrat AN603 pentru pui 2% (40+ zile)

 

Acest tip de concentrat este colectat în condiții interne ale componentelor de origine franceză, ca:

  • premix Nutristar 0.5% Franța,
  • Ajinomoto lizină Franța,
  • Metionina Adiseo Franța,
  • Fosfat monokalytsiya Timac Agro France,

precum și materiale de umplutură interne (calcar purificat și calibrat, grâu, Aditivii de sodiu-balansiruyushtie și altele.). Utilizarea componentelor de înaltă calitate, permite obținerea unor rezultate maxime cu un pret optim.

Concentratul este perfect echilibrat pentru utilizarea în creștere dietele Hubbard.V marfa de pui la pui utilizate după 40 de zile de hrănire cu intrarea standard în hrana finală 2% din greutatea totală. El este, de asemenea, potrivită pentru utilizare în dietele de pui ( rasa adler argintiu, Anjou tetra, etc.).

Compoziție

Înainte de a utiliza acest concentrat, consultați-vă cu experții noștri cu privire la corectitudinea dietei în echilibrarea nutrienților. Acest serviciu este gratuit (atunci când cumpără site-ul mărfurilor premix.md) și vă va permite să identifice posibile puncte slabe ale dietei actuale și în continuare optimiza.

Luate împreună, se va face mai puternic pentru a descoperi potentialul genetic al animalelor de companie. Pasărea va fi obtinerea toate substanțele nutritive de care are nevoie pentru creștere. Ca o consecință a redus perioada de îngrășare, Păsări de curte va fi mai puțin sensibile la boli, și, prin urmare, vor primi mai putine medicamente. În consecință, veți obține: mai sănătos și hrănire optimă, reducerea costurilor, o creștere mai rapidă a productivității și a animalelor de companie.