BIO-P1

BIO-P1

Preparate biologice pentru extinderea și eliminarea grăsimilor, fecale, reziduuri provenite de la animale de fermă și alte deșeuri de origine biologică în rezervorul septic, haznale, toalete uscate.

restricționează în mod semnificativ mirosul de selecție și previne formarea de microorganisme patogene.

După efectuarea medicamentului in fosa septica, amestec de bacterii naturale și enzime degradează conținutul său de apă, dioxid de carbon și o cantitate mică de sedimente. opriri septică dau de fum,. extins în mod semnificativ fose septice de eliminare interval, care oferă economii de costuri și de timp asociate cu acest.

În prezența unui exces de îndepărtare a apei fose septice, fosei poate rula practic în modul offline fără a fi nevoie de a exporta.

Medicamentul poate fi utilizat pe tot parcursul anului și în sezonul de iarnă, din moment ce rezervorul septic nu îngheață în timpul iernii.

În sezonul rece, când temperatura ambiantă din fosa septica este aproape de minimum posibil pentru componenta bacteriană a produsului biologic, eficiența redusă a produsului biologic. Pentru a asigura nivelul optim de funcționare a unui produs biologic, în timpul iernii, se recomandă să facă din rezervor a crescut cantitatea septice a unui produs biologic.

Atunci când se utilizează medicamentul într-o toaletă uscată cel puțin necesar 1 o dată pe săptămână, se toarnă conținutul de apă de toaletă uscată.

specificație:

Numărul de spori de microorganisme / Bacillus subtilis / per gram de produs

respectă > = 1 X 107 organisme / gram.

Nivelul optim al pH-ului = 5,0 – 7,5

Temperatura optimă de aplicare 5 la maxim. 40 ° C

formatul de ambalare:

ambalare vacuum de folii din PET-PE într-o cutie de carton, NET: 100g

Durata minimă de viață de lucru:

4 ani de la data fabricației.

Instructiuni de utilizare:

Conținutul pachetului dizolvat în 2 litri de apă caldă (30-40° С), și pentru despre 20 – 30 min. Se agită din când în când. Soluția este apoi turnată într-o fosă septică sau orificiu de scurgere. Rata lunară regulată este de 100 g pe rezervor lună / septica 5m3, care asigură o funcționare fără probleme a sistemului și elimină mirosul neplăcut.

Soluția este un produs biologic trebuie utilizat cât mai mult posibil 1 ore de la începerea pregătirii.

Pentru a rula procesul de tratare biologică în rezervorul septic la 5m3, Am recomandat în timpul primei luni pentru a face suma septică crescută a unui produs biologic, și anume: pe 2 ambalare Bio-P1 o dată pe lună, sau la 1 pe fiecare pachet 14 zile. În continuare să contribuie la septice pentru prima greutate de 100g pachet o dată pe lună.