Premix 0019 pentru scroafe în faza de gestație 2,5%

Premix 0019 pentru scroafe în faza de gestație 2,5%

Acest pre-mix face parte din gama de premixuri pentru porci din marca NUTRISTAR Franța. Conceput pentru furajele optim echilibrat pentru scroafe gestante.

Rața de includere 2,5% sau 25 kg per o tona de furaj.

Acest premix este optim furaje vitamine și minerale esențiale, echilibrate și complementare, micro și macro elemente, și are, de asemenea, o parte a enzimei fitază și complexele, permițând scroafe:

  • recupera dupa fatare
  • crește imunitatea
  • repede vin să vâneze
  • face un urmași sănătoși și de înaltă calitate
indicatori de calitate

de alimentare optimă și bine echilibrat este foarte important în timpul sarcinii, vă permite să obțineți beneficii maxime de scroafă, – creșterea numărului de purcei de calitate pe an. purcei, bine dezvoltat chiar și în perioada embrionara, Ei vor castiga rapid in greutate mai repede și va fi în măsură să ajungă la o greutate comercializabil.

Înainte de a comanda un articol, verificați disponibilitatea în stoc la operatorilor noștri , utilizând un formular de comunicare online sau prin telefon în secțiunea "Contactele noastre"

Înainte de a utiliza Premixul este necesară a asigura o depozitare corespunzătoare și o calitate bună de omogenizare a produsului cu combifuraj.. Premixul este ambalat în saci dublu de polipropilenă, la saci marcate logo-uri ale producătorului și a unei etichete cu instrucțiuni și compoziția detaliată pentru revizuire.

geanta nutristar